TERVETULOA VETURIIN!
Info ja yhteys

Veturi lyhyesti

Veturi on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Se sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn moottoriliikennetien, ns. kuutostien (VT6) varrella liikenteellisessä solmukohdassa. Se on erinomaisesti saavutettavissa joka suunnasta. Veturin pinta-ala on 48 000 m² ja se on Suomen 10. suurin kauppakeskus. Kauppakeskuksessa palvelee upea valikoima pukeutumisen, urheilun, vapaa-ajan ja sisustamisen kansainvälisiä huippuketjuja ja paikallisia toimijoita. Viihtyvyyden viimeistelevät monipuoliset palvelut, tavaratalot, huipputason elokuvateatteri, herkullinen kattaus ravintoloita sekä vetovoimaiset tapahtumat. 

Kauppakeskuskokonaisuuteen kuuluvat myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä selkeä pysäköintialue maantasossa kauppakeskuksen edessä ja takana. Veturissa toimii lähes 80 yritystä. Pysäköintipaikkoja on yhteensä 1800. Pysäköinti on maksuton.

Kauppakeskuksessa liikkuminen on esteetöntä, helppoa ja miellyttävää - 6 liukunauhat ja -portaat sekä 4 asiakashissiä takaavat turvallisen pääsyn kerroksesta toiseen, liikuitpa sitten lastenvaunujen tai apuvälineiden kera.  Miellyttävät istuskeluryhmät kauppakeskuksen käytävillä tarjoavat mahdollisuuden hetken hengähdykseen ja vaikkapa kauppakeskuksen langattoman verkon käyttöön.

Kauppakeskus Veturi on rakennettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloista, maalämmön ja kaupan lauhdelämpöjen hyödyntäminen lämmityksessä, tehokkaasti järjestetty kierrätys, valaistuksessa käytettävät led-valot sekä kauppakeskuksen parkkialueelta löytyvä K-lataus -asema sähköautoille ovat vain muutamia käytännön esimerkkejä kestävän kehityksen eteen tehdystä työstä.

Katso Veturin pohjapiirros täältä.