TERVETULOA VETURIIN!
Info ja yhteys

Tietoa Veturista

Veturi on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Se sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn moottoriliikennetien (VT6) varrella Kouvolan keskustan välittömässä läheisyydessä.

Veturin pinta-ala on 60 000 m² ja kauppakeskuksessa toimii noin 70 yritystä. Kauppakeskuskokonaisuuteen kuuluvat myymälätilat kahdessa kerroksessa sekä selkeä pysäköintialue maantasossa kauppakeskuksen edessä ja takana. Maksuttomia pysäköintipaikkoja on yhteensä 1800.

Kauppakeskuksessa palvelee upea valikoima pukeutumisen, urheilun, vapaa-ajan ja sisustamisen kansainvälisiä huippuketjuja ja paikallisia toimijoita. Viihtyvyyden viimeistelevät monipuoliset palvelut, tavaratalot, huipputason elokuvateatteri, herkullinen kattaus ravintoloita sekä vetovoimaiset tapahtumat.

Kauppakeskuksessa liikkuminen on esteetöntä, helppoa ja miellyttävää. Kuudet liukunauhat ja -portaat sekä neljä asiakashissiä takaavat turvallisen pääsyn kerroksesta toiseen myös esimerkiksi lastenvaunujen kanssa. Miellyttävät istuskeluryhmät kauppakeskuksen käytävillä tarjoavat mahdollisuuden hetken hengähdykseen ja vaikkapa kauppakeskuksen langattoman verkon käyttöön.

Lemmikit kauppakeskuksessa

Lemmikit ovat tervetulleita Veturiin! Kauppakeskuksen yleisissä tiloissa lemmikkien kanssa asioiminen on sallittua mutta liikkeissä, ravintoloissa ja kahviloissa voi olla omat linjauksensa. Varmistathan siis aina myymäläkohtaisesti, onko lemmikin kanssa myymälässä asioiminen sallittua. Huolehdithan myös lemmikkisi mahdollisista jätöksistä niin kauppakeskuksen sisä- kuin ulkoalueilla.