Veturin lahjakortti
Info & yhteys

 

Anna saajansa näköinen lahja – Veturin lahjakortilla lähes 70 liikettä ja ravintolaa

Veturin lahjakortilla voit antaa lahjaksi Kaakkois-Suomen suurimman valikoiman muotia, kauneutta, arjen tarvehankintoja, viihdettä tai herkuttelua. Yhdellä lahjakortilla lahjansaajalla on valittavanaan lähes 70 liikeen ja ravintolan valikoima. Kaikki yhdessä kortissa!

Mistä lahjakortteja voi ostaa
Lahjakortteja voi ostaa sekä kauppakeskuksessa sijaitsevasta lahjakorttiautomaatista tai verkkokaupasta. Lahjakorttiautomaatti sijaitsee K-Citymarketin sisääntuloaulan läheisyydessä, liukukäytävän vasemmalla puolella Sinelliä vastapäätä. Voit ostaa kerralla 1-10 lahjakorttia ja summa voi olla 10-250 euroa. Lahjakortin voimassaoloaika (12kk) lasketaan sen ostohetkestä. Lahjakortin saa automaatista heti mukaansa ja se on välittömästi käyttövalmis.

Osta lahjakortti verkkokaupasta
Kun ostat lahjakortin verkkokaupasta, lahjakortin vastaanottaja saa sähköpostiinsa lunastuskoodin, jota vastaan hän voi käydä lunastamassa lahjakortin kauppakeskuksen automaatista. Osta verkkolahjakortti tästä

 

 

Tarkista lahjakorttisi saldo, voimassaoloaika ja maksutapahtumat täältä:

 

Lahjakortin ostaminen
Voit itse määrittää haluamasi lahjakortin summan 10-250 euron väliltä. Lahjakortin voi maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (American Express –kortti ei käy maksuvälineenä). Lahjakorttia ei voi ostaa käteismaksulla. Sekä verkkokaupasta että automaatista ostettaessa saat ostostasi kuitin, jossa maksunsaajana on Kauppakeskus Veturin Yrittäjäyhdistys ry. Maksuliikenteestä vastaa Nets.

Voit ostaa kerralla 1-10 samanarvoista lahjakorttia. Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa lahjakorttiautomaateilla, yllä olevan saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Maksutapahtumat näkyvät QR-koodilla ja saldolinkistä.

Voimassaoloaika, käyttö ja saldo 
Kortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä ja sitä voi käyttää Kauppakeskus Veturin liikkeissä. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Liikkeillä saattaa olla omia rajoituksia lahjakortin käytön suhteen, tarkistathan nämä aina liikekohtaisesti. Palautuksiin liittyvät käytännöt ovat liikekohtaisia. Lahjakortti on käytössä vain Veturin pysyvissä liikkeissä, ei pop up-myymälöissä eikä Alkossa.

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Mikäli loppusumma ylittää lahjakortin saldon tulee ylimenevä määrä maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti). Mikäli lahjakortille jää rahaa, ei sitä voida palauttaa käteisellä vaan lahjakorttia voi käyttää osissa voimassaoloajan umpeutumiseen saakka.

Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa Veturin lahjakorttiautomaatista, saldolinkistä tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Maksupäätejärjestelmien erilaisuudesta johtuen liikkeemme eivät pysty tarkistamaan lahjakortin saldoa, vaan asiakkaan tulee itse tarkistaa kortin saldotilanne. 

Liikkeiden maksupääteratkaisuista johtuen kaikkia kauppakeskuksen liikkeitä ei välttämättä pystytä rekisteröimään kauppakeskuslahjakortin vastaanottajiksi.

Jos lahjakortti ei toimi
Yleisin syy lahjakortin käyttöongelmissa on, että ostosten summa ylittää lahjakortin saldon. Tarkista lahjakortin saldo kortista löytyvällä QR-koodilla tai täältä. Jos ostosten summa ylittää lahjakortin saldon, ylittävä summa tulee maksaa toisella maksutavalla. Varmistathan siis ennen kortin käyttöönottoa voimassaolevan saldon.

Jos lahjakortti ei toimi kaikesta huolimatta, ota yhteys kauppakeskustoimistoon.

Tuotteiden vaihto- ja palautustilanteet
Mahdollisissa tuotteiden vaihto- ja palautustilanteissa toimitaan liikkeen oman vaihto- ja palautuspolitiikan mukaisesti. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä lahjakorttia voi palauttaa. 

Yhteystiedot Kauppakeskus Veturin lahjakorttiin liittyen
Kauppakeskus Veturi
Tervasharjunkatu 1, 45720 Kuusankoski
kauppakeskustoimisto (at) kauppakeskusveturi.fi