TERVETULOA VETURIIN!
Info ja yhteys

Liiketilojen vuokraus

Kauppakeskus Veturi on alueensa asukkaiden oloinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyy aktiivinen kaupunkilaiselämä ja Kaakkois-Suomen monipuolisimmat shoppailumahdollisuudet. Nimensä mukaisesti kauppakeskus on Kouvolan seudun kaupallinen veturi, joka kunnioittaa kaupungin historiaa perinteikkäänä kauppapaikkana ja rautatiekaupunkina. Veturin myötä Kouvolan seudun kaupallinen vetovoima on vahvistunut niin Kotkan, Lahden kuin Lappeenrannankin suuntaan.

Vaikutusalue
Veturin lähivaikutusalueella puolen tunnin ajomatkan päässä asuu yli 90 000 asukasta. Tunnin ajomatkan säteellä on 500 000 potentiaalista asiakasta. Lisäksi Kouvola on Suomen 7. suurin mökkipaikkakunta, jossa sijaitsee lähes 11 000 vapaa-ajan asuntoa. Tämä nostaa alueen väkilukua kesäaikaan merkittävästi.

Runsaasti matkailijoita
Toimialueen vakituisten ja kesäasukkaiden lisäksi myös matkailijat käyttävät Veturin palveluja. Veturi sijaitsee kuutostien (VT6) kainalossa, joka on yksi Suomen vilkkaimmin liikennöidyistä valtateistä. Veturi on helposti saavutettavissa joka suunnasta niin autolla, julkisin kulkuvälinein, pyöräillen kuin kävellen. Veturin kohdalla on kaupungin vilkkain liikenneväylä, jossa kulkee yli 12 000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Pysäköinti ja saapuminen
Kauppakeskuksessa on 1800 maksutonta pysäköintipaikkaa ja 190 polkupyöräpaikkaa. Paikallisliikenteen reiteillä 1,2 ja 7 pääsee Veturiin pitkin päivää ja myös Onnibusin pysäkki sijaitsee Veturin piha-alueella.

Pinta-ala
Veturin kokonaispinta-ala on 48 0000m², josta vuokrattavan pinta-alan osuus on 42 807m².

Kävijät vuonna 2019
Kauppakeskuksessa vieraili vuonna 2019 3,2 miljoonaa kävijää ja sen kokonaismyynti oli 126.5 miljoonaa euroa.

Omistaja
Kauppakeskuksen omistaa suomalainen Mercada Oy ja sen kaupallisesta johtamisesta vastaa Colliers International Finland.

Kiinnostuitko?
Tiedustele vapaita liiketiloja Kaakkois-Suomen vetovoimaisimmassa kauppapaikassa:

Anni Tenhunen
Kaupallinen konsultointi ja vuokraus,
Colliers International Finland
+358 40725 6005
anni.tenhunen@colliers.com