Veturi Stage haltuun!

 

Paikallinen toimija – valloita Veturin Stagella!


Stagettaako? Tule lavalle! Stagella saat toiminnallesi näkyvyyttä ja äänesi kuuluviin. Tuo toimintasi yleisön eteen Kaakkois-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen ja nappaa lava haltuun!


Hei paikallinen toimija! Kaipaatko toiminnallesi näkyvyyttä, haluatko järjestää tanssishown tai lauluskaban, räppibattlen tai rekrytilaisuuden? Nyt se on mahdollista ja vieläpä Kouvolan vetovoimaisimmalla ja näkyvimmällä paikalla – Veturi Stagella! Halusimme luoda konseptin, joka mahdollistaa muun muassa yritysten, seurojen, aloittelevien artistien ja erilaisten paikallisien toimijoiden tuoda osaamisensa sinne missä ihmisetkin ovat. Esittelytilaisuus tai try out – me tarjoamme puitteet spektaakkelillesi. Ideoi "jengillesi" parhaiten sopiva tilaisuus ja tuo se Veturiin. Oli kyse sitten koelaulutilaisuudesta tai seuran leikkimielisestä pomputtelukisasta – stage is yours!

Mikä ihmeen Stage?

Stage on mahdollisuus. Stage on Veturin sydän. Stage on näköalapaikka, jossa sinun on mahdollista näkyä ja kuulua! Stage eli Veturin esiintymislava sijaitsee 1. kerroksessa Galleria-aulassa, jonka tapahtuma-alueelle on näkymä myös suoraan 2. kerroksesta. Saat Veturin lava-alueen käyttöösi erikseen sovittuna ajankohtana itse suunnittelemallesi tilaisuudelle.

Stage haltuun -tilaisuudet ja tapahtumat järjestetään viikonloppuina, kun kauppakeskuksessa ei ole Veturin omia tapahtumia. Stage haltuun -tapahtumia markkinoidaan Veturin toimesta Veturin omissa kanavissa. Samalle tapahtumapäivälle voi olla varattuna useampien toimijoiden tilaisuuksia ja esiintymisiä. Ideoi siis joukkueellesi, seurallesi tai yrityksellesi parhaiten sopiva tilaisuus ja tuo se Veturiin – me tarjoamme puitteet ja yleisön sekä ilmaisen näkyvyyden kauppakeskuksen kanavissa!

Varaa paikkasi Stagella

Kun toimintasi kaipaa uutta buustia ja näkyvyyttä, Stage is the place to be! Stage tarjoaa mahdollisuuden luovaan ja toiminnalliseen promootioon – veloituksetta. Joko Stagettaa?

Tiedustelut ja varaukset:
Kauppakeskus Veturi
Mari Myllymäki, markkinointikoordinaattori
mari.myllymaki@kauppakeskusveturi.fi tai markkinointi@kauppakeskusveturi.fi
Puh. 045 631 2808

Stagella nähdään – tutustu tulevaan ohjelmaan!