TERVETULOA VETURIIN!
Info ja yhteys

Palvelut ulkoalueella

Kierrätyspiste
Kierrätyspiste löytyy kuutostien puoleisesta päädystä. Kierrätyspisteellä voit kierrättää paperia, pahvia, metallia, lasia, muovia (Rinki-ekopiste) ja vaatteita (UFF).

Autopesu
Pesukatu

Polttoaineet
Neste Oil-kylmäasema

Sähköautojen lataus (K-latausasema)
Sähköautojen latausasema löytyy D-pysäköintialueelta K-Citymarketin sisäänkäynnin läheisyydestä. 

Latausasemalla on neljä pikalatauspistettä (200 kW) ja neljä peruslatauspistettä (22 kW).

Katso lisätiedot ja ohjeet 

Vesipiste lemmikeille
Pääovien luota oikeanpuoleiselta seinustalta löytyy vesipiste lemmikeille. Vesipiste on käytössä kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Lemmikkiboksit
Veturin sisäänkäyntien yhteydessä on lukittavia kaappeja, joista löytyy myös vesikupit. Lemmikit ovat tervetulleita myös sisätiloihin kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Liikkeissä ja ravintoiloissa asioidessasi varmistathan aina myymäläkohtaisesti, onko lemmikin kanssa asioiminen sallittua.

24Rent-yhteiskäyttöauto
Vuokraa pakettiauto helposti käyttöösi Veturin parkkipaikalta! Yhteiskäyttöinen pakettiauto on Veturin asiakkaiden, työntekijöiden ja yrittäjien käytettävissä. Saat auton helposti käyttöösi lukemalla QR-koodin puhelimellasi ja täyttämällä lomakkeen netissä. Auto otetaan käyttöön ja palautetaan kätevästi omalla puhelimella. Vuokrauksen voit tehdä koska vain, kellon ympäri. Auto noudetaan ja palautetaan Veturin parkkialueelle. Nyt kaikki Veturin asiakkaat ja työntekijät saavat 15% arkialennuksen (ma–pe) Veturin parkkialueelta löytyvästä pakettiautosta.