K-Rauta

1. kerros

Meiltä löytyy kattava tuotevalikoima niin ammattiasiakkaille, rakentajille ja remontoijille, pihan ja puutarhan kunnostajille kuin shoppailijoillekin. Toteutamme toiveidesi mukaiset, turvalliset sekä laadukkaat asumisen ratkaisut. Meiltä myös suunnittelu-, asennus-, remontti- ja kuljetuspalvelut.

K-Rauta on kansainvälinen rakentajan, kunnostajan ja sisustajan rautakauppaketju. Meiltä saat laajojen valikoimien lisäksi parhaat kokonaispalvelut ja –ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

Olipa ideasi suuri tai pieni, K-Raudan kattava tarjonta ja monipuolinen palveluvalikoima auttavat sinua tekemään ideasta todellisuutta. Saat apua niin projektin suunnitteluun ja rahoitukseen kuin tarvikkeiden kuljetukseen ja asennukseen.

Toimiva, selkeä ja monipuolinen K-Rauta-myymälä auttaa löytämään sopivat tuotteet ja palvelut sujuvasti ja nopeasti. Tarjoamme asiakkaillemme uutuus- ja sesonkituotteitten ohella ideoita sisustusratkaisuihin ja materiaaleihin. Laajat parkkitilat ja noutopihan väljä kokonaisuus helpottavat asiointia.

Noutopihan aukioloajat: ma-pe 7 - 19, la 9 - 17, su 10 - 16