Liiketilojen vuokraus

Veturi on Kaakkois-Suomen suurin ja pinta-alaltaan Suomen 8. suurin kauppakeskus. Vuokrattavan liiketilan suuruus on 48 000 m². Kauppakeskus sijaitsee yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn moottoriliikennetien, ns. kuutostien varrella liikenteellisessä solmukohdassa. Se on erinomaisesti saavutettavissa joka suunnasta. Helsinkiin on matkaa noin sata neljäkymmentä kilometriä ja Kouvolan ydinkeskustaan noin kolme kilometriä. Veturi on suunniteltu vahvasti olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen uuden Kouvolan maantieteelliseen keskipisteeseen ja vahvistaa "Market-alueen" kaupallista tarjontaa merkittävällä tavalla.

 

Ensisijaista vaikutusaluettamme on Kouvolan seutu ja Kymenlaakso, mutta asiakaspotentiaalia haetaan myös Lappeenrannan, Lahden ja Itä-Uusimaan suunnista noin sadan kilometrin säteellä Kouvolasta. Eteläisestä Suomesta kulkeva liikennevirta tuo lisää kasvun mahdollisuuksia asiakasmäärään, sillä Kouvola kuuluu Suomen suurimpien mökkikuntien joukkoon.

 

Tiedustelut:
Jari Koistinen
kauppakeskusjohtaja

Puhelin 0400 653 478
jari.koistinen@kauppakeskusveturi.fi

 Tilapäiset myyntipaikat
Kauppakeskus Veturista löytyy lukuisia promootiopaikkoja niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Osa promootiopaikoista on varustettu laajakaistayhteydellä sekä vesi- ja viemäripisteellä.


Tilapäiset mainospaikat

Kauppakeskus on tehokas mainosmedia! Veturissa on mahdollisuus toteuttaa digitaalista mainontaa, abribus-, ääni- sekä ulkomainontaa. 
Kysy myös erikoismainospaikoista ja tapahtumayhteistyöstä!

Lataa screenmainonnan mediakortti tästä.

 

 


Tiedustelut ja promootiovaraukset:
Monica Kuusinen
Markkinointipäällikkö

Puhelin 040 539 1653
monica.kuusinen@kauppakeskusveturi.fi